Hersenschudding.nl

Deze informatiepagina is een initiatief van Professionals in NAH. Professionals in NAH biedt betrokken begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun omgeving.

Naar Professionals in NAH

Hersenschudding behandeling

Hersenschudding behandeling

Behandeling van een hersenschudding

De behandeling van een hersenschudding bestaat uit rusten. Vroeger moest iemand met een hersenschudding zes weken plat liggen. De modernere inzichten zeggen dat iemand met een hersenschudding rustig aan moet doen en goed acht moet slaan op zijn grenzen.

Tijdens de eerste 24 uur na het ontstaan van de hersenschudding is het van groot belang de ‘wekbaarheid’ van de persoon met een hersenschudding te controleren. Complicaties zoals een hersenbloeding treden doorgaans binnen die tijd op. Als de persoon met een hersenschudding verwarder, of minder aanspreekbaar is, moet er onmiddellijk alarm geslagen worden.

Over deze website

Wij willen de bezoekers van deze website uitleg geven over hersenschuddingen, de gevolgen van een hersenschudding en begeleiding na een hersenschudding. Dit is een initiatief van Professionals in NAH, een organisatie die begeleiding biedt aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Blijf op de hoogte

Volg Professionals in NAH op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Niet Aangeboren Hersenletsel.

Volg ons op Facebook

Brochures Professionals in NAH

 

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail